De online voorinschrijving is gesloten

Deelname is ook mogelijk via na-inschrijving. Dit kan vanaf woensdag 21 juni t/m zaterdag 24 juni bij Bijvoet Sport  (Achtergracht 2 te Weesp), of op zondag 25 juni tot ongeveer een half uur voor de start op de startlocatie bij Manege Bleijenberg. Leuk dat je meedoet!

Inschrijfgeld

(alle afstanden) Voorinschrijving
(t/m 17 juni)
Na-inschrijving
(vanaf 21 juni)
16 jaar en ouder € 11,00 € 13,00
15 jaar en jonger € 4,00 € 6,00
Mini-Kids-Run € 4,00 € 6,00 (op 25 juni)

Deze prijzen zijn inclusief herinneringsmedaille. Mocht u geen prijs stellen op de medaille dan kunt u deze weer inleveren als donatie voor het goede doel.

De TTW sponsort de Vechtloop voor haar leden. TTW-leden kunnen zich gratis inschrijven. Meer informatie wordt via de TTW-flits gecommuniceerd.

Voorinschrijving

Voorinschrijving voor individuele deelnemers is mogelijk tot en met zaterdag 17 juni. Wanneer je inschrijving uiterlijk zondag 28 mei binnen is, wordt je naam op je startnummer gedrukt.

Ophalen startnummers

Startnummers Mini-Kids-Run kunnen uitsluitend op zondag 25 juni worden opgehaald bij de naastgelegen speeltuin Don Bosco, ’s Gravelandseweg 3 (Sportpark Vechtoever).

Startnummers andere voorinschrijvingen individuele deelnemers kunnen worden opgehaald vanaf woensdag 21 juni t/m zaterdag 24 juni bij  Bijvoet Sport (Achtergracht 2 te Weesp).
Op zondag 25 juni kunnen de startnummers uitsluitend opgehaald worden bij de start/finishlocatie bij Manege Bleijenberg (tot ongeveer 11:00 uur).

Na-inschrijving

Deelname is ook mogelijk via na-inschrijving. Dit kan vanaf woensdag 21 juni t/m zaterdag 24 juni bij Bijvoet Sport  (Achtergracht 2 te Weesp), of op zondag 25 juni tot ongeveer 11.00 uur op de startlocatie bij Manege Bleijenberg.

De organisatie verzoekt de deelnemers zo veel mogelijk vooraf te regelen, om zo de drukte op de dag zelf te verminderen. Dit levert u zelf ook voordeel op!
Vul alvast dit inschrijfformulier in, dan verloopt het inschrijven nog soepeler!

Na-inschrijving voor de Mini-Kids-Run is alleen mogelijk op zondag 25 juni tijdens de Vechtloop, tot ongeveer 10.15 uur bij de naastgelegen speeltuin Don Bosco, ’s Gravelandseweg 3 (Sportpark Vechtoever).

Reglement

Deelnemers aan de Vechtloop worden geacht bekend te zijn met het reglement. Deelname geschiedt op eigen risico. De organisatie vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid.

Betaling via Ideal

Ook dit jaar wordt er bij de voorinschrijving gebruik gemaakt van Ideal. Daarbij betaalt u tijdens het inschrijven via Internet het inschrijfgeld.

Ingeschreven?

De voorinschrijvingen (en voorlopige startnummers) zijn te vinden via (of komen te staan op) de pagina voorlopige deelnemers en startnummers.

Scholierenloop

Met ingang van dit jaar is er geen afzonderlijk klassement voor scholieren. Wil je (net als vorig jaar) meedoen aan de 2,5 km, gebruik dan de inschrijflink bovenaan deze pagina.

Mini-Kids-Run

Met ingang van dit jaar gaat de voorinschrijving voor de Mini-Kids-Run op dezelfde manier als de voorinschrijving van de hardloopafstanden. Wil je je inschrijven voor de Mini-Kids-Run, gebruik dan de inschrijflink bovenaan deze pagina.

Nieuwsbrief

Deelnemers van wie bij ons het e-mail adres bekend is zullen wij ook per e-mail op de hoogte houden. Wilt u ook op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de Nieuwsbrief!

Weesper Kindertriatlon
Je kunt je ook al aanmelden voor de Weesper Kindertriatlon. De datum is dit jaar zondag 27 augustus 2017. Inschrijven doe je via www.kindertriatlon.com . Bekijk snel welke vriendjes/vriendinnetjes zich al hebben ingeschreven: deelnemers kindertriatlon.